Nieuws

We houden je op de hoogte van het nieuws van onze partners

Nieuwe coöperatie Eco & Fair

Nieuwe coöperatie Eco & Fair

vzw Climaxi, vzw ’t Uilekot en Wereldwinkel Herzele starten een coöperatie voor klimaatvriendelijke en rechtvaardige handel. De drie verenigingen baten samen een winkel uit in Herzele en breiden het initiatief uit met een webshop. Ook op andere plaatsen in Vlaanderen en Wallonië willen de drie depots of winkels opstarten.

Website bekijken
Eco & Fair zoekt vrijwilligers op zaterdagnamiddag

Eco & Fair zoekt vrijwilligers op zaterdagnamiddag

De winkel Eco & Fair in het centrum van Herzele is op zoek naar een tweetal vrijwilligers die op zaterdagnamiddag van 13u30 tot 17u één keer per maand de winkel kunnen openhouden. Je ontvangt klanten, staat in voor de verkoop en vult tussendoor de rekken aan. Wie graag wat meer inhoud op zijn bord heeft kan ook kiezen om zich te engageren in de winkelwerkgroep die activiteiten en de jaarlijkse Geschenkenbeurs in december organiseert.

Samen met Agnes, Eva en Nele zit je in een maandelijkse beurtrol en kan je onderling met elkaar wisselen als een datum niet past. Als winkelvrijwilliger zorg je er voor dat Eco & Fair, naast de weekdagen, ook wekelijks open is op zaterdag en men in Herzele heerlijke fairtrade, bio- en lokale producten kan kopen. Wie interesse heeft kan contact opnemen voor een babbel en een rondleiding met Sarah via info@ecofair.be of via 0494/98 85 28.

Website bekijken
Eindejaarsactie 2019

Eindejaarsactie 2019

Ben je op zoek naar een kadootje of wil je jezelf eens verwennen met een (h)eerlijk kado? Kom dan zeker langs in de nieuwe coöperatieve winkel Eco & Fair. Wij steunen een rechtvaardige en ecologische wereld door producten te verkopen via een zo kort mogelijke keten. We gaan voor kwaliteitsproducten en kiezen voor producten met een ecologische en sociale meerwaarde: bio-, streek- en fairtradeproducten.

Openingsuren:
• dinsdag tot vrijdag: 10u tot 18u
• zaterdag: 10u tot 17u

én extra open op zondag 22/12 en 29/12: 10u tot 13u

Website bekijken